Carolina Hurricanesin uusi GM Don Waddell ilmoitti heti saapumisensa jälkeen, että kaikki Hurricanesin pelaajat paitsi Sebastian Aho ovat kaupan.

Waddellin ilmoitus loi suuren myräkän lätkäpiireissä ja ilmoille on noussut paljon siirtohuhuja Hurricanesin pelaajista. Yksi kovimmista siirtohuhuissa pyörineistä nimistä on hyökkääjä Jeff Skinner, jota pidetään monien lähteiden mukaan lähes varmana lähtijänä.

Skinner on paukuttanut viimeisen kolmen kauden aikana huimat 89 maalia ja hän on noussut hiljalleen yhdeksi NHL:n kuumimmaksi nuoreksi maalipyssyksi. Kulunut kausi oli kuitenkin nuorukaisen heikoin pariin vuoteen, kun maaleja syntyi ”vain” 24.

Skinneriä ollaan viemässä huhuissa pariin eri NHL-seuraan, joista toinen on suomalaistähti Aleksander Barkovin edustama Florida Panthers.

– Los Angeles Kings on yhdistetty Jeff Skinneriin. Lisätään myös Florida Panthers tähän tarjouskilpailuun. Panthers, joka jäi juuri ja juuri ulos pudotuspeleistä, etsii vahvistusta, Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman kertoi 31 Thoughts -osiossaan.

Skinner toisi Panthersille merkittävästi maalintekovoimaa. Laitahyökkääjän pelipaikkaa pelaava kanadalainen olisi juuri sopivan maaliahne peluri namupasseistaan tunnetun Barkovin rinnalle.