NHL-seurat ovat aloittaneet perinteiset testileirit, joihin kutsutaan joukkueiden nuoret tulokaspelaajat. Toronto Maple Leafsin rankalle leirille kutsuttiin ensi kaudella Jokereissa pelaava Eemeli Räsänen, joka on joukkueen viime vuoden kakkosvaraus.

Räsänen on saapunut todelliseen kiekkokaupunkiin, sillä hän sai opastusta suoraan lajilegendalta, kun naisjääkiekkoilun kaikkien aikojen tähtinimi Hayley Wickenheiser saapui valmentamaan tulokkaita.

– Ajattelimme hänen olevan todella hyvä lisä leirillemme, ja olemme erittäin innoissamme, että hän pääsi tänne. Hän on tietenkin kanadalainen ikoni, ja odotamme oppivamme häneltä paljon, Toronton tulokkaiden kehityksestä vastaava valmentaja Scott Pellerin kertoi Sportsnet:lle.

Nelinkertainen olympiavoittaja ja seitsenkertainen maailmanmestari on hiljalleen siirtynyt valmennushommiin. Hän ei pelannut viime kaudella, mutta ei ole vielä virallisesti ripustanut hokkareita lopullisesti naulaan.

Wickenheiserilla on vahva kytkös suomalaiseen kiekkoiluun, sillä hänet nähtiin Mestiksessä sekä Suomi-sarjassa vuosina 2002-2004. Naisjääkiekkoilun ykkösnimi on pelannut miesten sarjassa myös Ruotsissa.