NHL:ssä kuluneella kaudella Anaheim Ducksia edustanut Jared Boll on kertonut The Athletic -lehdelle, ettei hän aio jatkaa uraansa. NHL:ssä tappelijan roolissa pelannut hyökkääjä ripustaa luistimet naulaan 32-vuotiaana.

Boll pelasi taalajäillä yhteensä 11 kautta ja keräsi vyölleen 579 runkosarjaottelua. Tehopisteitä tuli 66, mutta miehen 171 käytyä tappelua kertovat miehen kyvyistä oleellisen. Vastustajan ärsyttäjänä toiminut pelaaja oli vuosien 2007-2018 ahkerin nyrkinheiluttaja, kun toiseksi tullut Cody McLeod tappeli ”vain” 153 kertaa.

– Olen sinut urani päättymisen kanssa. Minä todella olen. Todennäköisesti se on hiukan hankalaa, kun tyypit lähtevät harjoitusleireille syksyllä tai kun kausi alkaa. Kaipaan sitä, se on varma, Boll kommentoi The Athletic:lle.

– Mutta olen ylpeä siitä, että miten pelasin ja olen ylpeä urastani. Mielestäni annoin kaiken minkä pystyin.

Bollilla on kytköksiä Suomeen, kun työsulkukautena 2012-2013 hyökkääjä lähti etsimään peliaikaa Mestis-seura TUTO Hockeysta. Viidestä pelatusta ottelusta yhdysvaltalainen ehti kirjauttamaan itselleen tehopisteet 2+1=3 sekä 31 jäähyminuuttia. Tappelemaan hän pääsi kertaalleen, kun TUTO pelasi LeKiä vastaan. Tuolloin tanssipariksi joutui lempääläisten Tommi Välimaa.

Bollin Mestis-kausi loppui pian selkävaivoihin, joita mies lähti parantamaan kotimaahansa.