Liigassa ensi kaudella kiekkoilevat Ilveksen Jerry Ahtola sekä TPS:n Jonne Virtanen saivat tänään Varsinais-Suomen käräjäoikeudelta tuntuvat sakkotuomiot nuuskan myyntiin ja salakuljettamiseen liittyneistä tapauksista.

Virtanen sai sakkoja yhteensä 5640 euroa ja Ahtola 3420. Rikoksen päätekijä toi Ruotsin ja Suomen välillä nuuskaa reilusti yli sallittujen rajojen ja sai veropetoksesta tuomiokseen kymmenen kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen sekä sakkoja yli 50 000 euron edestä.

Virtanen halusi kommentoida tilannetta Twitterissä. Hän myönsi esitutkinnassa ostaneensa päätekijältä nuuskaa koko vuoden 2016 ajan, mutta sanojensa mukaan vain omaan käyttöön.

– Tehty mikä tehty ja turha selitellä. Olen pahoillani ja otan opikseni. Ei muuta kommentoitavaa käräjäoikeuden päätöksestä, Wirtanen kirjoittaa.

– Sen verra haluun selventää et en oo ikinä myyny nuuskaa vaa omaan käyttöön ostanu. Lisäks oon puhunu nuoril nuuskan haitoist ja koitan välttää sen käyttöä nuorten seuras. Enempää en asiaa haluu kommentoida. Jutin sanoin mennään eteenpäin.