KHL-seura Avangard Omsk on kasaamassa ensi kaudeksi todella kovaa joukkuetta.

KHL-seuran päävalmentajana toimii ensi kaudesta lähtien paremmin NHL:stä tuttu Bob Hartley, jonka avustuksella kokoonpanoa on laitettu uuteen uskoon. Joukkue on vahvistunut kesän aikana jo muun muassa maalivahti Karri Rämöllä ja puolustaja Ville Pokalla, mutta nyt myös hyökkäyspäähän ollaan havittelemassa kovaa tekijää.

Venäläissivusto Allhockey.ru uutisoi, että Omsk on iskenyt silmänsä NHL-konkari Michael Cammalleriin. Yli 900 NHL-ottelua pelannut kanadalaishyökkääjä on tällä hetkellä ilman sopimusta. Cammalleri on pelannut myös aiemmin Hartleyn alaisuudessa, kun hän valmensi Calgary Flamesia.

36-vuotias kanadalainen olisi KHL:ään kova vahvistus. Viime kaudella hän pelasi Los Angeles Kingsin sekä Edmonton Oilersin riveissä.