Ilves-puolustaja Mark Flood muistelee lämmöllä kokemuksiaan NHL:stä.

33-vuotias kanadalaisen on pelannut urallaan 39 ottelua maailman kovimmassa jääkiekkosarjassa. Kaudella 2009-2010 hän pelasi kuusi ottelua New York Islandersissa ja kaudella 2011-12 33 ottelua Winnipeg Jetsissä.

– Minulla oli hyvä jakso silloin ja ennen sopimusta Winnipegin kanssa pelasin Manitoba Moosessa tavoitellen sopimusta Vancouver Canucksin kanssa. Minulla on paljon hyviä muistoja tuolta ajanjaksolta ja todella nautin, kun pääsin pelaamaan NHL:ssä vakiokoonpanossa 33 ottelua tuolloin, Flood kertoi Ilveksen verkkosivuilla.

Kanadalaispuolustaja sai tuona aikana pelata luonnollisesti nimekkäiden NHL-tähtien kanssa, joista erityisesti muutama kaveri jäi mieleen.

– Urallani olen pelannut monien huippupelaajien kanssa ja näistä nostaisin esiin John Tavaresin, jonka kanssa pelasin muutaman pelin Islandersissa. Dustin Byfuglien on myös mahtava jääkiekkoilija, suurikokoinen ja hyvin liikkuva puolustaja, jota kaikki kunnioittavat. Vastustajista mieleen on jäänyt ennen kaikkea Jarome Iginla, Flood kehui.

Pohjois-Amerikasta lähdettyään kanadalaispuolustaja on pelannut KHL:ssä sekä EBEL-liigassa. Ilvekseen hän siirtyi puolestaan kesken viime kauden.

Lähde: Ilves