HC TPS Turku Oy aloittaa yt-neuvottelut, sillä yrityksen toiminta on ollut viime vuodet tappiollista.

HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Santtu Jokisen mukaan yrityksen täytyy saada kustannusrakenteensa kestävälle pohjalle.

– Huolimatta organisaation kovista ponnisteluista liikevaihdon kasvattamiseksi ja tappioiden vähentämiseksi, yrityksen toiminta on viime vuodet ollut edelleen pahasti tappiollista. Toiminnan jatkuminen on mahdollistettu vuosittaisilla osakeanneilla kerätyllä pääomalla, mikä itsessään ei riitä tulevaisuuden kestävän liiketoiminnan rakentamiseen. Siksi meidän tulee hakea ratkaisuja myös oman sisäisen toimintamme tehostamisella, toteaa Jokinen tiedotteessa.

Toimintojen uudelleen organisoinnilla HC TPS Turku Oy haluaa mahdollistaa menestyvän joukkueen ja Suomen hienoimman ottelutapahtuman rakentamisen.

– Neuvotteluiden tavoitteena on hakea kustannussäästöjä organisoimalla uudelleen myynnin ja palvelu- sekä tapahtumatuotannon prosesseja ja muuttamalla sisäisiä toimintamalleja entistä tehokkaammiksi. Joukkueeseen ja ottelutapahtumaan tehtäviin investointeihin neuvotteluilla ei ole vaikutusta. Neuvotteluiden ulkopuolella ovat urheilutoimen organisaatio ja ravintolapalvelua harjoittavan tytäryhtiön henkilöstö. Menestyvä joukkue ja Suomen hienoin ottelutapahtuma ovat toimintamme perusta. Jatkamme määrätietoisesti tällä polulla, Jokinen jatkaa.

Neuvottelujen piiriin kuuluvat kaikki yrityksen toimihenkilöt lukuun ottamatta urheilutoimen organisaatiota ja ravintolatoimintaa harjoittavan tytäryhtiön Turkuhallin Palvelu Oy:n henkilöstöä. Arvioitu henkilöstön vähennystarve on enintään viisi henkilöä.

Lähde: HC TPS:n tiedote