Hyökkääjä Miikka Pitkänen aikoo ottaa urallaan seuraavan stepin tulevalla Liiga-kaudella.

Kulunut kausi oli 22-vuotiaalle KalPa-kasvatille erinomainen. Pitkänen esiintyi KooKoon hyökkäyksessä 58 ottelussa komein tehopistein 15+18=33. Nyt olisi kuitenkaan jälleen uuden stepin vuoro.

– Tärkeää olisi pystyä jeesaamaan joukkuetta joka ilta ja saada sellainen fiilis, että tämä jengi todella tarvitsee minua. Vahvuuteni ovat hyökkäyspäässä, joten siellä pitää toki onnistumisia tulla.

– Haluan kuitenkin olla myös kokonaisvaltainen pelaaja, joten puolustamisen tärkeyttä ei saa unohtaa. Minulla on vielä paljon töitä, että olisin Liigassa kärkipelaaja. Sinne kuitenkin kaikki tekeminen tähtää, hyökkääjä kommentoi Liigan virallisilla verkkosivuilla.

Pitkänen nousi suuren kiekkoyleisön tietoisuuteen viimeistään viime kaudella, joten nyt on uuden KooKoo-pelaajan vuoron. Mutta kuka se olisi?

– Uskon, että nuorten maajoukkueeseenkin noussut Santeri Salmela ottaa tällä kaudella ison askeleen eteenpäin. Santerista kuorituu sellainen varma peruspakki Liigaan. Hän pystyy aina antamaan helpon ensimmäisen syötön, se on tosi tärkeää. Tosi potentiaalinen kaveri kyseessä, Pitkänen kehuu.

Lähde: Liiga