KooKoon kokoonpanossa on tapahtunut viime päivinä muutoksia.

Kouvolalaisseura tiedotti sunnuntaina purkaneensa kanadalaishyökkääjä Brendan O’Donnellin sopimuksen, mutta myös toiseen suuntaan on liikennettä. KooKoon hyökkäystä vahvistaa nimittäin jatkossa lainasopimuksella hyökkääjä Henri Kanninen. JYPistä lainalle saapuvan pelaajan sopimus kattaa loppukauden.

– Kannisen vahvuudet täydentävät sopivasti joukkuettamme. Hän on luisteluvoimainen keskushyökkääjä, joka pelaa vahvasti molempiin suuntiin.

– Henkka on vielä nuori pelaaja, mutta ehtinyt silti pelata Liigaa jo lähes 200 ottelua. Me pystymme tarjoamaan hänelle mahdollisuuden ottaa seuraavan askeleen pelaajana, summaa KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen seuran verkkosivuilla.

Kannisen lisäksi joukkueen mukana harjoittelee kokenut Sami Mutanen. 34-vuotias hyökkääjä on KooKoon mukaan jo lähellä pelikuntoa ja hänen tilannettaan seurataan päivittäin. Hänellä ei ole vielä sopimusta.