Urallaan jos jonkinlaisia vastoinkäymisiä selättäneen Olli Määtän osalta lähivuodet näyttivät jo siltä, että esimerkiksi terveyshuolien tuomat tummat pilvet ovat jäämässä kauas menneisyyteen. Nyt pakin arkeen tummia pilviä ovat tuomassa siirtohuhut.

Vuosien 2014-17 aikana kaksi Stanley Cupia ja olympiapronssin voittaneen puolustajan lähtö Pittsburgh Penguinsista voi olla lähellä, mikäli on uskominen kanadalaista televisioyhtiö Sportsnetiä.

Justin Schultzin odotetaan palaavan tällä kaudella. Pitää muistaa, että Penguinsin GM Jim Rutherford haluaa tehdä siirtoja aikaisin. En ole varma, kuinka luottavaisia he ovat Olli Määtän suhteen. Hän on todennäköisesti joka tapauksessa puolustajien siirtomarkkinoilla, sivustolla pähkäiltiin.

Leikkauksessa käynyt pakki Schultz on sivussa loukkaantumisen takia nelisen kuukautta. Myös Määtän rooli on rakoillut, ei tosin loukkaantumisten vuoksi. Pens on pelannut viisi peliä, ja niissä suomalainen on ollut mukana neljässä.

Paljon voittaneen pakin pinnat näyttävät kiikareita ja tehotilasto kahta astetta pakkasta. Se on huonoimpia lukemia koko joukkueessa.