Liigasta löytyy yhä useampi ilman sopimusta oleva huippunimi.

Vaikka pääsarja on pyörinyt jo tovin, käydään kulisseissa yhä kiivaita neuvotteluita uusista diileistä ja vahvistuksista. Samalla moni kiekkotaituri odottelee kuumeisesti uuden pelipaikan löytymistä.

Leijonat.com
listaa Liigan kiinnostavimmat vapaat nimet. Esille nousee pelaajia, jotka pelasivat vielä viime kaudella sarjassa.

Vapaat Liiga-nimet:

Teemu Ramstedt

– Huippunimi, joka olisi vahvistus monelle Liiga-seuralle. Taitava ja juonikas Ramstedt taiteili viime kaudella Lukon riveissä. Somepersoona on treenannut syksyllä itsekseen ja odottelee uutta sopimusta.

Jake Newton

– Mitä tekee jenkkipakki, joka olisi täsmävahvistus monelle pääsarjaseuralle? Newton loisti viime kaudella KooKoossa ja JYPissä – tänä syksynä pelejä on yhä nolla kappaletta vyöllä.

Henrik Koivisto

– Koivisto haki alkukaudesta pelipaikkaa HIFK:n riveistä koeajan kautta. Lopulta se pesti jäi kuitenkin lyhyeksi. Tuo leveyttä ja osaamista varsinkin loukkaantumisista kärsiville joukkuelle.

Mathias Porseland

– Ruotsalaisen pakin viime kausi HPK:ssa oli yllättävän vaisu. Porseland on parhaimmillaan silti loistava vahvistus Liigaan. Missä ura jatkuu? Se on kiinnostava kysymys.

Nolan Yonkman

– Jatkuuko ura ollenkaan? Se on isoin kysymys 37-vuotiaan puolustajamörön tapauksessa. JYPissä luutinyt yleisön suosikki ehti pelata Suomessa kolme kautta.

Mark Fraser

– Fraser kuuluu puolustuksen perusluutiin. Isokokoinen ja fyysinen järkäle pelasi viime kaudella TPS:ssä 32 ottelua.

Kuris McLean

– McLean ei pelannut viime kaudella Suomessa – konkarihyökkääjäö treenaa kuitenkin tällä hetkellä Mestis-seura TUTO Hockeyn kanssa. Sen myötä häntä on spekuloitu jo pitkään takaisin Liigaan. Mikäli palkkapyyntö ei karkaa pilviin, on tässä täsmävahvistus monen joukkueen ylivoimalle.