Toronto Maple Leafsin kokoonpanossa saattaa tapahtua muutoksia, jotka koskettavat samalla huikeaa alkukautta pelaavaa Kasperi Kapasta.

22-vuotias suomalaishyökkääjä on pelannut tällä kaudella yhdeksän ottelua, joissa hän on viimeistellyt kahdeksan (4+4) tehopistettä. Tulevaisuudessa Kapanen saattaa kuitenkin tehtailla pisteitä toisessa joukkueessa.

Kiekkosivusto Hockey Buzz kertoo nimittäin verkkosivuillaan, että Maple Leafsin GM Kyle Dubas olisi iskenyt silmänsä Philadelphia Flyersissa pelaavaan Travis Sanheimiin. 22-vuotias kanadalaispuolustaja on lupaava pelaaja, joka on esiintynyt tällä kaudella NHL:ssä yhdeksässä ottelussa tehopistein 0+5.

Puolustaja Travis Sanheim on tiettävästi Maple Leafsin hankintalistalla. (Kuva: Getty Images)

Sanheimin lisäksi Maple Leafs on tiettävästi pitkällä sopimusneuvotteluissa hyökkääjä William Nylanderin kanssa, jonka kiinnitys tulee todennäköisesti pienentämään Kapasen roolia joukkueessa.

Kapanen isänsä jalanjäljillä?

Kaikesta edellä mainitusta johtuen mahdollista onkin, että Kapanen matkaisi mahdollisessa kaupassa toiseen suuntaan. Suomalaishyökkääjän osakkeet ovat nousussa, ja tiettävästi Flyersin seurajohto on kiinnostunut kuopiolaisesta.

Kapasilla ja Flyersilla olisi myös entuudestaan yhteistä historiaa, sillä Kasperin isä Sami Kapanen pelasi seurassa vajaat viisi vuotta. Kahdella kaudella nykyinen KalPa-luotsi toimi myös seuran varakapteenina.

LUE MYÖS: Patrik Laine pääosissa uudessa dokumenttisarjassa – tylyttää NHL-tulokasta: ”Painu takaisin farmiin – v**un luuseri!”