Ikävä tilanne! Tampa Bay Lightningin suomalaislupauksen sormi murtui – kausi yhä avaamatta

Hyökkääjä Otto Sompin alkukausi on ollut Pohjois-Amerikassa vaikea.

Vasta 20-vuotias suomalaislupaus ei pelannut AHL-seura Syracuse Crunchin riveissä vielä ainuttakaan ottelua, sillä hänen sormensa murtui reilut kaksi viikkoa sitten. Päävalmentajan mukaan paluuaikataulusta ei ole vielä tarkkaa tietoa.

Somppi on mielenkiintoinen pelaaja, sillä hänellä on voimassa oleva sopimus NHL-seura Tampa Bay Lightningin kanssa. Jokereiden kasvatti on pelannut Pohjois-Amerikassa jo yli kolme vuotta, mutta hänellä ei ole tilillään vielä ainuttakaan AHL-ottelua.

Viime kaudella Somppi viimeisteli junioriliiga QMJHL:ssä 59 otteluun uskomattomat 83 (28+55) tehopistettä. Tuolloin hän edusti Halifax Mooseheadsin joukkuetta.