Minnesota Wildin Mikael Granlund ylsi jälleen viime yönä pisteille, kun hänen joukkueensa kellisti St. Louis Bluesin selvin 5-1-numeroin. Maailmanmestarihyökkääjä saalisti ottelussa yhden syöttöpinnan.

Kauden kolmella pisteettömällä koitoksella avanneen laiturin pisteputki on nyt jo 10 pelin mittainen. Syksyn 13 ottelussa suomalainen on nakuttanut pinnat 6+7=13.

Wildin nettisivuilla tiedettiin kertoa, että Granlund on enää kahden pelin päässä henkilökohtaisesta pisteputkirekordistaan. Viime yönä hän venytti putkeaan kamppailussa, joka oli yksi Minnesotan parhaista koko kaudella.

– Luulen, että tänä iltana meillä oli paras 60-minuuttinen iskukyky. Meidän rosterissa on tarpeeksi lahjoja löytää keinot saada pisteitä ja voittoja silloinkin, kun kyseessä ei ole paras ilta, Eric Staal iloitsi.

Granlundin kantona kaskessa seuraavaksi ovat San Jose Sharks ja Los Angeles Kings. Jos hän noissa peleissä kuitenkin yltää pisteille, voivat omat ennätystenkirjat mennä uusiksi Tyynenenmeren divisioonan kiertueen kolmannessa pelissä ensi viikonloppuna. Silloin vastassa on Anaheim Ducks.