JYP on tehnyt kolme todella merkittävää pelaajasopimusta.

Jyväskyläläisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että joukkueen puolustus vahvistuu Nolan Yonkmanilla ja Oscar Eklundilla. Molemmat pelaajat ovat entuudestaan tuttuja pelaajia Liigasta.

Uusien sopimuksen lisäksi JYP on kiinnittänyt hyökkääjä Robert Rooban aina kevääseen 2021 saakka.

– Robi tuo kaukaloomme kokoa, luisteluvoimaa ja laukauksia. Pukukoppiimme tämä joukkueen ilopilleri tuo ison määrän energiaa. Pelaajana Robi on jo tuloksentekijä, mutta vielä kehittyvässä iässä. Olemme JYPissä iloisia tästä jatkosopimuksesta, ottajia olisi ollut runsaasti muuallakin, kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari seuran tiedotteessa.

Yonkmanin sekä Eklundin tuoreet sopimukset ovat aluksi kahden kuukauden mittaisia. Samalla JYP tiedottaa, ettei hyökkääjä Henri Tamminen jatka joukkueen mukana. Hänelle etsitään uutta seuraa, koska sopivaa roolia ei löytynyt JYPistä.