Nashville Predatorsin suomalaismaalivahti Pekka Rinne pelasi vakuuttavan ottelun Predatorsin lyötyä kotonaan Buffalo Sabresin niukasti maalein 2-1.

21 kertaa ottelussa torjunut kempeleläinen ohitettiin ottelussa vain kerran – sekin oman pelaajan toimesta Kevin Fialan sudittua kiekon omaan nuottaan toisessa erässä. Rinne valittiin ottelun kolmostähdeksi. Fiala kuittasi tapahtuneen myöhemmin erässä iskemällä kotijoukkueen 2-1-voittomaalin.

Tappio oli Buffalolle jo kolmas peräkkäinen. Ennen tappioputkeaan 10 ottelua peräkkäin voittanut joukkue on nyt hävinnyt vieraskiertueellaan Tampa Baylle, Floridalle sekä Nashvillelle.

Kauden avausottelussaan tehot 1+1 mättänyt Eeli Tolvanen pelasi ottelussa vain kymmenen minuuttia. 19-vuotias suomalaislupaus jäi tällä kertaa kiikaritehoille.