Florida Panthersin NHL-seuran päävalmentaja Dale Tallon on arvostanut suomalaistulokkaansa Juho Lammikon työn jälkeä tänä syksynä.

Vaikka Porin Ässien kasvatti ei olekaan päässyt kellottamaan vielä kovin hurjia minuutteja, on nuorukaisen läpimurto selvästi lähellä.

Tehopisteet ovat vielä jääneet piippuun, mutta puolustuspään vastuut ovat kahden suunnan hyökkääjältä hoituneet valmentajan silmään mallikaasti.

– Hän tekee todella hyvää työtä alivoimalla ja hoitaa roolinsa mainiosti. Hänen tehonsa ovat vielä tulossa ja se onkin ollut hänen toimintapansa viime vuosina. Itseluottamus tulee löytymään vielä [hyökkäyksen osalta], Tallon kehui The Athleticille.

– Puolustuksen suhteen hän on aina kiekon oikealla puolella. Hän antaa meille arvokkaita minuutteja ja hänellä on valoisa tulevaisuus. Hän kilpailee kunnolla, Panthers-luotsi ylisti.

Lammikko on pelannut tänä kautena 29 ottelua Panthersin riveissä pistein 0+5. Viime kauden hän pelasi vielä kokonaan Floridan AHL-farmiseuran Springfield Thunderbirdsin riveissä.

Lähde: The Athletic