Nuorten Leijonien huippuvahvistus ei olisi halunnut MM-kisoihin, NHL-luotsi patisti: ”Tartuttava tilaisuuteen”

© Kuva: Getty Images

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkuetta tapaninpäivänä käynnistyvissä MM-kisoissa vahvistava Henri Jokiharju ei olisi halunnut lähteä Kanadan Vancouverissa ja Victoriassa käytäviin kisoihin.

Asiasta kertoo Jokiharjun edustaman NHL-joukkueen Chicago Blackhawksin päävalmentaja Jeremy Colliton The Athletic-lehdelle.

Collitonin mukaan 19-vuotiaan suomalaisen kannattaa kuitenkin tarttua tilaisuuteen ja tehdä siitä itselleen mahtava kokemus.

Surkean alkukauden pelannut chicagolaisjoukkue katsoo puolustustajalupauksensa osalta jo tulevaisuuteen.

– Me tulemme rakentamaan tämän joukkueen niin korkealle tasolle kuin vain pystymme. Tämä ratkaisu on nyt paras asia sekä joukkueellemme että hänelle. Jos aiomme voittaa, tarvitsemme hänet suureksi osaksi menestystämme, Colliton toteaa.

Blackhawks on tällä hetkellä NHL:n läntisessä konferenssissa toiseksi viimeisellä sijalla ja pudotuspelipaikka on karannut jo 11 pisteen päähän, kun kausi on pian jo puolivälissä.

Tulokaskauttaan pelaava Jokiharju aloitti sesongin mainiosti, mutta viime aikoina otteissa on näkynyt pientä hyytymistä. Blackhawks toivookin pariviikkoisen turnauksen piristävän 32 kamppailussa tehot 0+11 summannutta suomalaista.

LUE LISÄÄ: Jättimäinen vahvistus: NHL-yllättäjä liittyy Nuorten Leijonien MM-joukkueeseen


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.