Kanada on valinnut kapteeninsa pian alkaviin nuorten maailmanmestaruuskisoihin. C-kirjainta rinnassaan kantaa Anaheim Ducksin hyökkääjälupaus Maxime Comtois. Hän on joukkueensa ainoa pelaaja, jolla on kokemusta viime vuoden maailmanmestaruuskisoista.

Hän ei ole toiminut kapteenina seurajoukkueessaan, joten valinta oli yllätys, joskin mieluinen sellainen.

– Tämä merkitsee minullea kaikkea. Minulla ei ole juuri sanoja kuvaamaan tätä, mutta on valtava kunnia, että joukkuekaverini ja valmennus uskovat minuun, että osaan omaksua tämän roolin ja olla johtaja tässä joukkueessa. Meillä on 11 pelaajaa, jotka ovat kapteeneja seurajoukkuessaan, joten on valtava kunnia edustaa heitä, Comtois kommentoi TSN:lle.

Alkukaudesta Comtois pääsi haistelemaan NHL-maailmaa. Mikään pelkkä turisti hän ei kuitenkaan kymmenessä pelaamassaan ottelussa ollut. Hän paukutti niissä tehot 2+5, ennen kuin palasi takaisin junioriliigaan.

Kanadan varakapteeneina toimivat Jaret Anderson-Dolan, Evan Bouchard sekä Ian Mitchell.