Nuoret Leijonat taipuivat Ruotsille – jäähyt ja avauspeli joukkueen isoimmat murheet

© Kuva: Getty Images

Nuorten Leijonien avausottelua värittivät ennen kaikkea runsaat jäähymäärät. Suomelle tuomittiin ottelun aikana peräti seitsemän kaksi minuuttista, kun Ruotsille niitä vihellettiin kolme kappaletta. Ruotsi vei ottelussa pidemmän korren lukemin 2-1.

Suomi oli isoissa vaikeuksissa ensimmäisessä erässä. Peli oli seisovaa, eikä hyökkäyksiä saatu millään käyntiin. Esitys oli hermostunut ja ylilatautunut, mikä näkyi nimenomaan jäähyinä. Ukko-Pekka Luukkonen piti Suomea pystyssä ja päästi vaikeassa ensimmäisessä erässä vain yhden maalin.

Nuoret Leijonat osoittivat piristymisen merkkejä toisessa erässä, mutta joukkue jäi maaleitta. Viimeisessä erässä Suomi pääsi viimein vauhtiin, mutta aika ei riittänyt ottelun tasoittamiseen. Ainokaisen maalin iski kapteeni Aarne Talvitie.

Ottelun hahmo oli ehdottomasti Ruotsin tähtipelaaja Erik Brännström. Puolustajalupaus iski joukkueensa molemmat maalit, kummankin ylivoimalla.

Lue myös:
Jäähy vai tuomarivirhe? Suomi joutui heti kärsimään kyseenalaisesta sääntömuutoksesta
– Ruotsalaisasiantuntijat lyttäävät suomalaistaklauksen: ”Todella pahaa katsottavaa”


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.