Suomen ja Kanadan puolivälieräottelu oli huikea kiekkotrilleri. Vaikka Nuoret Leijonat hallitsivat kiekkoa ison osan pelistä, maalit jäivät puuttumaan. Loppuhetken onnekas pomppu venytti ottelun kuitenkin jatkoajalla.

Jatkoajalla penkkiurheilijan syke kohosi aivan uusiin korkeuksiin. Kanada sai erinomaisen hyökkäyksen ja pelasi kiekon vapaalle pelaajalleen, jolla ammotti edessään tyhjä maali. Maila kuitenkin katkesi. Nuoret Leijonat pääsi kääntämään hyökkäyksen nopeasti, ja Toni Utunen iske voittomaalin etukulmasta sisään.

Suomen joukkueessa oli ansaitusti riemu herkässä. Pääset elämään ratkaisuhetket ja sitä seuranneen riemun IIHF:n videosta, joka on kuvattu aivan Nuorten Leijonien vaihtopenkin tuntumasta.

Lue myös: Karu tuomarivirhe? Suomalaispakki telottiin rumasti ilman rangaistusta – katso video