Tulikuuma Liiga-tähti kaupan? KooKoo-pomo tyrmää villit huhut: ”Naurettavaa puhetta”

© Kuva: Ilari Isotalo
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa vakuuttaa, ettei Kouvolassa vielä edes mietitä ykköstähtien myymistä.

Spekulaatio nousi pinnalle, kun Porin Ässät ilmoitti tiistaina, että seura on valmis luopumaan kärkinimistään taloudellisen tilanteen turvaamiseksi. Samalla sosiaalisessa mediassa alkoi velloa heti villejä huhuja ja spekulaatiota sarjasijaa ylempänä olevan KooKoon tilanteesta.

Ei mennyt kauaa, kun internet tiesi huhuilla muun muassa tulikuuman Liiga-tähti Malte Strömwallin myymisestä. Pistepörssin kärkinimi on takonut Liigassa hurjat tehot 19+19=38 – sen myötä häntä ehdittiin nopeasti viedä puheissa jo sarjan suurseuroihin.

– Naurettavaa puhetta, Välimaa kuittaa Leijonat.comille.

KooKoolla on ollut viime ajat vaikeaa Liigassa – ryhmä on napannut 14 edellisestä ottelusta vain kahdeksan pistettä. Tuore käänne saatiin tiistaina, kun seura päätti antaa lähtöpassit päävalmentaja Tuomas Tuokkolalle.

Samalla joukkue on tippunut sarjassa jo sijalle 14. Täytyy kuitenkin muistaa, että joukkueella on matkaa vain kahdeksan pistettä pudotuspeliviivaan. Se ei ole tasaisessa sarjassa vielä mahdoton kiivettävä – varsinkin tammikuussa Liigassa pelataan hurja määrä pelejä.

– Yhdestäkään pelaajakaupasta ei olla edes keskustelu. Me olemme vain hankkineet pelaajia rosteriin loukkaantumisten takia.

KooKoossa riittää yhä luottoa tähän joukkueeseen?

– Tietysti! Me uskomme pudotuspelipaikkaan, Välimaa kiteyttää.

Ilari Isotalo
Twitter: @IlariIsotalo

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?