Sebastian Aho on aivan liekeissä! Iski kaksi maalia Carolinan voitossa – katso video

Sebastian Ahon maalivainu oli viime yönä kohdillaan. Hän heilutti maaliverkkoja kahdesti, kun Carolina Hurricanes voitti Buffalo Sabresin 4-3.

Molemmissa Ahon maaleissa oli ripaus tuuria matkassa. Ensimmäinen osuma syntyi napakasta syötöstä, jolla suomalaistaituri tavoitteli ketjukaveriaan maalin edustalta. Kiekko kopsahti vastustajan puolustajan luistimiin ja pomppasi maaliin.

Toinen maali oli komea yksilösuoritus. Aho seurasi oman laukauksensa loppuun asti ja vei irtokiekon maalin taakse. Hän kääntyi vanhanaikaisella maalin eteen ja yritti kiepsauttaa kiekon etukulmasta sisään. Peliväline otti jälleen vastustajasta kimmokkeen ja hyppäsi maaliin.

Kauden 44 ottelussa Aho on tehnyt tehot 18+29=47. Carolinalla on kulkenut hyvin myös joukkueena. Viimeisestä kymmenestä ottelustaan seura on voittanut seitsemän.