Jussi Tapola sai aiemmin tänään yhdessä kakkosvalmentajansa Jyrki Ahon kanssa potkut alle odotusten menneen kauden tähän saakka pelanneen KHL:n kiinalaisseura Kunlun Red Starin peräsimestä.

Kahdeksan pisteen päähän KHL:n pudotuspelipaikasta valahtanut kiinalaisseura palkkasi suomalaisten tilalle seuran päävalmentajaksi Atlanta Thrashersin sittemmin Winnipegiin muuttaneen NHL-organisaation ensimmäisenä päävalmentajana tunnetuksi tulleen Curt Fraserin.

Pelaajana aikanaan NHL:ään 1. kierroksella varattu 60-vuotias Fraser toimi viimeksi Dallas Starsin kakkosvalmentajana.

Tapola ehti valmentaa Kunlunia yhdessä Ahon kanssa vain reilun puolen vuoden ajan. Kaksikon vastuulla oli myös Kiinan maajoukkueen valmennus, joskin sivupesti päättyi sekin nyt tulleiden potkujen seurauksena.

Kunlun Red Star

@KRSchina
Kunlun Red Star announced that Curt Fraser will be the new head coach of the KHL team, replacing Jussi Tapola in that position.