Detroit Red Wingsiä kaudesta 2003-04 alkaen edustanut ruotsalaispuolustaja Niklas Kronwall sanoo olevansa valmis harkitsemaan siirtymistä loppukaudeksi toisaalle, mikäli seuran GM Ken Holland sitä tahtoo.

38-vuotias, Stanley Cupin voittoa sekä MM- ja olympiakultaa urallaan juhlinut seuralegenda ei halua sopimuksessaan olevasta osittaisesta siirrot estävästä pykälästä huolimatta asettua poikkiteloin, mikäli Red Wingsin seurapomo olisi saamassa vaihdossa ruotsalaisesta rakennuspalikoita tulevaisuutta ajatellen.

– Mikäli hän kysyy asiasta, tehtäväni on kuunnella mitä hänellä on sanottavanaan. Arvostan sitä, mitä hän (Holland) on tehnyt hyväkseni ja miten hän on kohdellut minua kaikkina näinä vuosina. Tämän vuoksi tunnen olevani hänelle sen velkaa, Kronwall kertoo Detroit Newsille.

Yhtenä äärimmäisen mielenkiintoisena vaihtoehtona Kronwallin loppukauden seuraksi on noussut NHL:n kärkijoukkueisiin tällä kaudella lukeutuva Toronto Maple Leafs, joka etsii kuumeisesti vahvistusta alakertaansa tosipelejä silmällä pitäen.

Maple Leafsin päävalmentajana toimii Kronwallia vuosikaudet Detroitissa ennen Toronton pestiään valmentanut Mike Babcock.