Pelicans on vahvistanut takalinjojaan loppukaudeksi tutulla nimellä.

Lahtelaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että 28-vuotias kanadalaispuolustaja Jordan Rowley liittyy joukkueeseen välittömästi. Kanadalainen on kiekkoillut tällä kaudella aiemmin EBEL-liigan HC Bolzanossa, jossa päävalmentaja toimii Kai Suikkanen.

– Rowley on hyvä yleispuolustaja, joka tuo kokemusta, leveyttä ja varmuutta kokoonpanoomme. Mies osoitti jo viime kaudella, että pystyy pelaamaan sellaista kiekkoa kuin Lahdessa halutaan. Rowley sopii myös persoonana joukkueeseen erinomaisesti ja miehellä oli kova halu tulla tänne, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi seuran verkkosivuilla.

Kanadalainen päästetään myös välittömästi irti Liigassa, sillä hän nousee perjantaina lahtelaisseuran kolmospakkipariin yhdessä Oliwer Kasken kanssa.