Herranjestas mitkä vahvistukset! Suomalainen divarijoukkue kiinnitti entisen NHL-pelurin ja 400 Liiga-ottelun konkarin

© Kuva: Getty Images

II-divisioonassa pelaava Joensuun Kiekkokopla tiedottaa hankkineensa riveihinsä Pavel Brendlin ja Petri Lammassaaren joukkueeseensa loppukauden mittaisilla sopimuksilla. Sarjatasolle tämän statuksen hankinnat ovat ennenkuulumattomia.

37-vuotias Brendl pelasi aiemmalla urallaan 78 ottelua NHL:ssä ja teki niissä 22 tehopistettä. Sen jälkeen juonikashyökkääjä on kierrellyt tiuhaan eurooppalaisia huippusarjoja ja tehnyt niissä kovia pistemääriä. Kaudella 2016-17 hän ei pelannut missään.

− Kevättalvi on tunnetusti jääkiekkoilijan parasta aikaa. Minulta kysyttiin kiinnostusta lähteä mukaan vielä kerran mielenkiintoiseen projektiin Koplassa, ja tuloksen näette tässä. Pääsimme sopimukseen muutamassa päivässä, Brendl kommentoi siirtoaan.

Lammassaari pelasi Liiga-urallaan 411 ottelua ja paukutti niissä 92 maalia ja 157 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan 2008-09 hän iski 20 maalia Espoon Bluesin paidassa.

Joukkueen päävalmentaja Sami Puruskaisella on vaikea uskoa kahta superhankintaa edes todeksi.

− Aika uskomattomia ovat hankinnat, jopa tietyllä tapaa ennenkuulumattomia. Molemmat tuovat järisyttävän lisän joukkueeseen ja varsinkin ylivoimapelaamiseemme, valmentaja kommentoi.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille