Keskiviikon Liiga-kierros pelattiin monin paikoin ristiriitaisissa tunnelmissa.

Porin Ässät järjesti tunteikkaan muistoseremonian maanantain ja tiistain välisenä yönä menehtyneelle Yö-yhtyeen keulakuva Olli Lindholmille. 54-vuotiaana yllättäen sairaskohtaukseen menehtynyttä porilaislegendaa muistettiin yleisön sekä molempien joukkueiden toimesta hiljaisella hetkellä ennen Ässien ja HPK:n välistä ottelua.

Itse ottelussa Ässät järjesti Lindholmin muistoa upeasti kunnioittaen komean nousun kairaamalla itsensä 1-3-tappiolta 4-3-jatkoaikavoittoon. Joukkueen maaleista vastasivat kahteen otteeseen osuneet Jyri Marttinen, sekä ottelun jatkoajalla syntyneellä ylivoimamaalillaan ratkaissut Niklas Appelgren.

Turussa kunnioitettiin puolestaan yli 700 NHL-ottelua urallaan pelannutta ruotsalaispuolustaja Henrik Tallinderia, joka luuti uransa viimeiset kolme kautta TPS:n takalinjoilla. Tallinder löysi Turusta itselleen myös vaimon, jonka kanssa ruotsalaisella on nykyään kaksi lasta.

TPS:llä oli muutenkin syytä juhlaan, sillä sen superlupaus Kaapo Kakko juhlisti keskiviikkona 18-vuotissyntymäpäiväänsä. Kakko syötti yhden turkulaisten maaleista 4-1-voittoon päättyneessä ottelussa JYP:iä vastaan.

LUE MYÖS: Täysi-ikäistynyttä Kaapo Kakkoa juhlittiin Turussa – sai yhteistyökumppanilta jokaisen 18-vuotiaan suosikkilahjan!

Porin Ässät

@PorinAssat
"Jos ovessa lukee ”vedä”, se työnnetään auki."

Tämä voitto on omistettu Olli Lindholmin muistolle. Lepää rauhassa Patasydän.

#Ässät #YHDESSÄ #Liiga

HC TPS

@HCTPS
Pois kaukalosta, aina mukana historiassa. Kiitos, Henrik. Tack! #HCTPS #Turku #Liiga #NHL