Patrik Laineen tekemiset kiinnostavat suomalaista urheilukansaa – melkeinpä lajirajojen yli.

Nuoren NHL-tähden maalitehtailu Winnipegissä on hyytynyt yllättävällä tavalla vuoden 2019 puolella. Kuvaavaa on, ettei nuorukainen ole tehnyt tämän vuoden puolella kuin yhden maalin. Alla on 14 pelin nollan pelin putki.

Samalla Laine on menettänyt Suomen kuumimman maalintekijän tittelin – Huuhkajista tuttu Teemu Pukki pommittaa tällä hetkellä maaleja hirveällä tahdilla Englannin Championshipissa – 23 maalia nostaa hänet jo koko sarjan parhaaksi maalitykiksi.

”Pukki party” on iskenyt tehnyt edellisessä kuudessa pelissä yhteensä kahdeksan maalia. Ei ole ihme, että Pukin vire on ihastuttanut urheilukansaa.

Samalla myös vedonlyöjät ja eri yhtiöt ovat reagoineet tilanteeseen. Esimerkiksi kansainvälinen peliyhtiö NordicBet on avannut varsin yllättävän kohteen: kumpi tekee kaudella 2018-19 enemmän maaleja, Teemu Pukki vai Patrik Laine?

Pelkkä kysymys kuulosti ennen kautta vielä melko absurdilta. Ennen kauden alkua vedonlyöjät ennakoivat Pukilta maaleja noin 10 pintaan. Laineelle povattiin eri arvioissa noin 40-50 maalin kautta.

Nyt duo on melkein tasoissa – Laine johtaa kuvitteellista kisaa yhä 25 maalillaan. Kaksi maalia vähemmän iskeneen Pukin voitto on siis vielä varsin epätodennäköistä, sen myös kohteen keksinyt NordicBet myöntää.

Laineella on runkosarjaansa jäljellä vielä 23 peliä, kun Pukilla on pelejä jäljellä 13 kappaletta. Sen vedonlyöjät ovat vahvasti kiekkotähden takana – Pukin voitto toisi rahat yhdeksänkertaisesti takaisin. Laineen kerroin kisassa on puolestaan vaatimaton 1,10.

Laineen osakkeita saattavat auttaa myös Jetsin mahdolliset lisävahvistukset. Kanadalaismedia uutisoi aiemmin maanantaina, että seura neuvottelee Ottawa Senatorsin kanssa pelaajakaupasta, joka toisi Winnipegiin huippunimi Matt Duchenen. Tähtihyökkääjä olisi melkoinen täsmävahvistus Laineen rinnalle joukkueen kakkosketjuun.

LUE MYÖS: Patrik Laineelle mahtavia uutisia: Tähtisentterin siirto Winnipegiin lähellä? Seurat jo samassa neuvottelupöydässä!

 

Lähde: NordicBetin tiedote