Huonoja uutisia! Liiga-seura vaikeuksissa kesken pudotuspelitaiston – ”Ei tämä ole ensimmäinen kerta”

© Kuva: Juha Tamminen
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Pudotuspelipaikasta taisteleva Vaasan Sport on ajautunut haastelliseen tilanteeseen.

Joukkue kohtaa seuraavaksi keskiviikkona HIFK:n vajaamiehisenä, sillä joukkuetta on koetellut viime aikoina sairastumiset, loukkaantumiset sekä pelikiellot. Sportilta on tällä hetkellä sivussa muun muassa sellaisin pelimiehiä kuin Roope TalajaAleksi AinaliJyri Niemi ja Brody Sutter.

– Ei tämä ole ensimmäinen kerta, kun olemme tiukassa paikassa tämän kauden aikana. Kaikki pelaajat tietävät mistä pelataan, joten motivaatiotaso ja taistelutahto on varmasti tapissa. A-juniorimme ovat myös aikaisemmin hypänneet ennakkoluulottomasti liigaoukkueen kokoonpanoon, joten hekin tuovat lisää energiaa kentälle, toteaa Sportin päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma seuran verkkosivuilla.

– Runkosarjassa on kahdeksan ottelua jäljellä. Nyt laitetaan All-In, taistellaan ja 14.3. katsotaan, mihin se on riittänyt, päättää Pajuluoma.

Sport on tällä hetkellä Liigassa sijalla 11. Viimeiseen pudotuspelipaikkaan on tällä hetkellä matkaa vain kaksi pistettä, mutta edellä majaileva JYP on pelannut kaksi ottelua vähemmän.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!