Yhdysvaltalaispuolustaja Ryan Lannonilla on voimassa oleva sopimus Milton Keynes Lightningin kanssa, vaikka hän pelaa nykyisin Vaasan Sportissa, väittää englantilaisseura.

36-vuotias Lannon pelasi aikaisemmin tällä kaudella Iso-Britannian pääsarjassa (EIHL), mutta viime viikolla hän teki loppukauden mittaisen sopimuksen Sportin kanssa. MK Lightningin mukaan puolustaja on kuitenkin lähtenyt joukkueesta ilman seuran suostumusta.

– Ryan lähestyi meitä vähän aikaa sitten, koska hänelle oli tarjottu taloudellisesti hyvää sopimusta Suomesta. Vaikka arvostimme tarjousta, ja Ryanin kiinnostusta, muistutimme häntä nykyisestä sopimuksesta. Tässä vaiheessa olimme luottavaisia sen suhteen, että hän pysyy MK Lightningissa, englantilaisseura kertoo verkkosivuillaan.

Kaikesta huolimatta Lannon siirtyi loppukaudeksi Sportiin. Liigassa hänet ollaan nähty jo kolmessa ottelussa tehopistein 1+0, joten peliluvan luulisi olevan kunnossa.

MK Lightning tekee kuitenkin asiasta parhaillaan selvitystä. Englantilaisseuran mukaan yhdysvaltalaispuolustajan sopimusta ei ole missään vaiheessa purettu.