NHL Without a Mapin seitsemännen kauden kahdeksannessa osassa Juhani Putkonen ja Juho Manninen jatkoivat keskustelua Columbus Blue Jacketsin suomalaispelaajien kanssa.

Tällä kertaa haastattelu käytiin maalivahti Joonas Korpisalon sekä hyökkääjä Markus Hännikäisen kanssa.

Yhdeksi keskustelunaiheeksi nousi saunominen, sillä sellainen löytyy myös Blue Jacketsin pukuhuoneesta. Hännikäinen innostuikin kertomaan tarinan Jokerit-ajoistaan, jolloin seurakaverina toimineet Jarkko Ruutu ja Jere Karalahti opettivat nuorukaisen saunomaan.

– Nuorena poikana, olinkohan 18- tai 19-vuotias, niin ajattelin, että käyn saunassa ottamassa nopeasti pari kauhallista. Menin lauteille ja juuri kun olin lähdössä, niin Rudi (Ruutu) ja Jere Karalahti paukahtivat sisään.

– Pitää vähän sensuroida tarinaa, mutta he sanoivat, ettei näin saunota. He ottivat aluksi letkut ja painoivat kaikki seinät läpimäräksi. Sitten he ottivat kolme kiulullista vettä, ja sanoivat, että nyt aletaan saunomaan. Enhän mä sieltä sitten enää kehdannut lähteä pois. Oltiin siellä varmaan 20 minuuttia, kun pojat vähän löylyttivät. Opinpahan saunomaan, Hännikäinen muisteli.

Mikäli haluat kuunnella Korpisalon ja Hännikäisen haastattelun kokonaisuudessaan, voit tehdä sen täältä.

Lähde: NordicBet