Arsi Piispanen tekee kovaa jälkeä Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Suomalaishyökkääjä vastasi keskiviikkona yhdestä kauden hienoimmasta maalista huomioidessa kaikki ”kovimmat” sarjat, mitä kiekkomaailma voi tarjota.

Vastustajajoukkue Almtunan pelaajat näyttivät lähinnä turisteilta suomalaishyökkääjän vietyä yhden toisen perään sinne kuuluisalle kebabkioskille. Oskarshamnin tähden ällistyttävän osuman voit katsoa sarjan nettisivujen koosteesta täältä, kohdasta 1.13 alkaen.

Sarjakakkonen Oskarshamn vei täydet sarjapisteet 3-0-voitolla. Suomalaishyökkääjä on edustamansa joukkueen kolmanneksi tehokkain pelaaja lukemin 10+26=36. Oskarshamnissa pelaavat myös Janne Kivilahti ja Matias Sointu.

Toisin kuin Suomessa yksikään joukkue, taistelee Piispasen tähdittämä poppoo Ruotsissa noususta pääsarja SHL:ään.