Keskiviikkona pelatun Mestiksen runkosarjan ottelun KOOVEE-TUTO lehdistötilaisuus piti sisällään erään todella huikean kohtauksen. Tamperelaisten päävalmentaja Juha Pajuoja pisti TUTO-käskijä Miika Elomon suuntaan melkoista piikkiä, kun ottelu oli tauonnut turkulaisten 4-5-voittolaukauskisavoittoon.

– Rankkareissa meitä kyllä vietiin aika 100-0. Sen mä tiedän, että Elomo ei ainakaan oo omia kikkojaan tossa opettanut, sillä se ei pystynyt noita tekemään silloin aikoinaan, Pajuoja virnisteli.

Elomo ei näyttänyt provosoituvan heitosta millään tavalla, vaan pikemminkin päinvastoin. Lopuksi Pajuoja toivotti turkulaisjoukkueelle onnea Mestis-kauden huipennukseen.

Mestis

@Mestis
😂😂😂

"Rankkareissa meitä kyllä vietiin aika 100-0. Sen mä tiedän, että Elomo ei ainakaan oo omia kikkojaan tossa opettanut, sillä se ei pystynyt noita tekemään silloin aikoinaan"

Huikeata sanailua @Koovee_Edustus vs. @TUTOHockey -lehdistötilaisuudessa eilen. #Mestis

Kummatkin luotsit ovat luoneet niin pelaajina kuin penkin takanakin komeat urat.

Pajuoja pelasi mm. Ilveksessä pääsarjaa 1980-90-luvun taitteessa ja mittavan valmennusuran hän aloitti jo kaudella 1996-97. Hän on valmentanut useita liigajoukkueita.

Elomolla on palkintokaapissa pelaajana mm. kaksi Suomen mestaruutta. Pelaajaurallaan kotimaan lisäksi mm. rapakon takana käynyt TUTO-luotsi aloitti valmentajan hommat kaudella 2012-13.

TUTO pelaa runkosarjan viimeisellä kierroksella perjantaina puolivälierien kotietupaikasta, runkosarjan jumboksi jäävän KOOVEEn tie vie väistämättä Mestiksen karsintoihin.