JYP-kannattaja Markus Pasanen yllätti Pelicans-fanit upealla tavalla.

Pasanen oli seuraamassa viime viikon torstaina Lahdessa Pelicansin ja Sportin välistä runkosarjaottelua, jossa panoksena oli myös JYPin pudotuspelipaikka. Ottelun ratkettua JYP-fani päätti yllättää kaksi lahtelaisseuran nuorta kannattajaa, joille hän kävi ostamassa Pelicansin kaulahuivit. Nuoret olivat luonnollisesti tästä innoissaan.

Tämän seurauksena myös JYP päätti muistaa myös Pasasta hyvästä teostaan. Jyväskyläläisseura julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa myyntineuvottelija Mika Salo luovutti JYP-fanille Janne Kolehmaisen mailan sekä lahjakortin Ravintola Hurrikaaniin.

LUE MYÖS: Patrik Laineen otteluun valmistautumisesta nettihetti! Elehti kuin dinosaurus – katso hauska tilanne

LUE MYÖS: Tiesitkö tätä? Entinen NHL-pelaaja kylvää nyt tuhoa Suomen kakkosdivarissa – voitti pistepörssin