NHL:n puolella Pittsburgh Penguinsissa kautensa aloittanut, mutta sittemmin AHL:ään tipahtanut Juuso Riikola saalisti yöllä Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin paidassa uransa ensimmäiset farmipinnat.

Pakki summasi uransa kolmannessa AHL-kamppailussa tehot 0+2=2. Riikolan edustama joukkue kaatoi Springfield Thunderbirdsin numeroin 3-2.

Toinen mielenkiintoinen suomalaispelaaja AHL:ssä maanantain vastaisena yönä oli maalivahti Atte Tolvanen.

Eeli Tolvasen isoveli pelasi Syracuse Crunchin maalilla uransa ensimmäisen ottelun, joka päättyi 1-4-tappioon Bridgeport Sound Tigersia vastaan. Otto Koivula kuritti 26/29 torjuntaa ottanutta Tolvasta tehoin 1+1=2.

Vanhempi Tolvanen on kenties tuntemattomampi nimi suomalaiselle kiekkoväelle. Hän oli pelannut ennen AHL-komennustaan useamman kauden ajan NCAA:ta Northern Michigan Universityn sotisovassa. Pelaaja on siirtymässä ensi kaudeksi liigajoukkue Pelicansiin.