Liigassa runkosarjaan jäänyt Vaasan Sport tiedotti torstaina muun muassa Twitter-tilillään ja kotisivuillaan, että se on tehnyt tuoreiden nuorten SM-pronssimitalistien kanssa sopimukset.

Santeri Haarala, 19, ja Eemil Erholtz, 19, Lari Heikkinen, 18, Eemeli Ylitalo, 21 ja Miro Lehtimäki jatkavat kotkapaidoissa ensi kaudellakin.

Lehtimäen ja Heikkisen sopimukset ovat yksivuotisia, Haaralan ja Ylitalon sopimukset myös yksivuotisia sisältäen lisäksi Sportin option kaudesta 2020-2021. Erholtzin sopimus on kolmivuotinen ja kestää kevääseen 2022 asti.

– On poikkeuksellisen hieno tilanne meidän historiassa, että pystymme nostamaan näin monta hyvää pelaajaa kerralla liigarinkiin. Tämä on hieno palkinto hyvästä kaudesta, kommentoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

– He tulevat täysiverisiksi edustusjoukkueen pelaajiksi taistelemaan peliajasta muiden pelaajien kanssa. Töitä on vielä paljon edessä, mutta olemme hyvällä tiellä. Haluamme antaa kaikille rehellisen mahdollisuuden napata pelipaikka Liigasta, loppu on puolestaan heistä itsestään kiinni, Jämsä lisäsi.

Sportin nuoret ovat Vaasassa sankareita. He ottivat Nuorten SM-liigassa himmeimmät mitalit keskiviikkona kaatamalla pronssiottelussa Pelicansin numeroin 2-0.

LUE LIIGAN JUTTUJA LISÄÄ TÄÄLTÄ.