Kanadan MM-kisajoukkue saa kokoonpanoonsa kovan vahvistuksen, kun Philadelphia Flyersin paidassa tällä kaudella 76 (33+43) tehopistettä mättänyt keskushyökkääjä Sean Couturier liittyy Slovakian MM-kisoihin matkaavaan joukkueeseen.

26-vuotias sentteri on samalla potentiaalinen ykkössentteri ilman loukkaantunutta Connor McDavidiä kisoihin lähtevälle joukkueelleen. Peräti 192-senttinen hyökkääjäjärkäle teki lopullisen NHL-läpimurtonsa viime kaudella miehen nakuteltua joukkueelleen tämän kauden tapaan 76 tehopistettä.

Myös Ruotsi on saamassa joukkueeseensa lisää NHL-väriä, kun Edmonton Oilersissa tällä kaudella luutinut puolustaja Adam Larsson liittyy Tre Kronorin miesvahvuuteen. 26-vuotias entinen nelosvaraus saalisti tällä kaudella pelaamissaan 82 ottelussa 20 (3+17) tehopistettä.

Oilersissa pahasti flopanneen puolustajan plusmiinus-saldo tältä kaudelta on karua luettavaa aikoinaan New Jersey Devilsistä vaihdossa megatähti Taylor Halliin tulleen puolustajan kirjautettua tilastoihinsa jäätävän lukeman -28. Mies kuittaa nykyisestä sopimuksestaan 4,1 miljoonaa dollaria kaudessa.

World Hockey Report

@worldhockeyrpt
Sean Couturier will play for Canada at the World Championships.🇨🇦