NHL:ssä riitti yöllä jännitettävää, vaikka pudotuspelit eivät olekaan vielä alkaneet. Juhannuksen varaustilaisuuden varausvuorot arvottiin yöllä taphatumassa, jossa päävoiton nappasi New Jersey Devils.

Kakkosvuoron sai New York Rangers. Tämä on Kaapo Kakon todennäköinen osoite tulevaisuudessa, sillä hänen odotetaan menevän varaustilaisuudessa toisena.

NY Rangersissa yön loton tulos miellytti.

– Olemme tosiaankin innoissamme tästä. Tämä auttaa Rangersia eteenpäin mentäessä, hieno mahdollisuus meille. Tämä oli kaikkiaan hyvä ilta, uudelleenrakennuksen kommenteissaan esille nostannut GM Jeff Gorton hehkutti seuran kotisivuilla.

– Ei se ole mikään salaisuus, miten pelaajia varataan, hän viittasi nuorennusleikkaukseen.

GM ei suostunut sanomaan suoraan nimiä, jotka kenties pyörivät joukkueen mielessä. Sen Gorton kuitenkin myönsi, että varaustilaisuudessa napattavat pelaajat ovat potentiaalista ikäluokkaa.

– Menemme 18-vuotiaiden MM-kisoihin. Silloin voitte kysyä uusiksi, koska minulla on kenties parempi vastaus. Tai sitten ei ole, GM veisteli viitaten siihen, kenet Rangers haluaisi napata.

Kakko on mukana miesten MM-kisaleirityksessä ja mahdollinen ykkösvaraus Jack Hughes U18-maajoukkueen vastaavassa. Sen ikäluokan MM-turnaus pelataan tässä kuussa Ruotsissa.

NY Rangersissa uudistus on varmasti toivottu asia. Joukkue keräsi itäisen konferenssin laumoista vasta 12:nneksi ”eniten” pisteitä, ja edellisen kerran se on yltänyt jatkoon kaudella 2016-17.