Naisleijonille sataa sympatiaa – kaikkien aikojen parhaan pelaajan mielipide räjäytti kommenttivyöryn: ”Sydäntäsärkevää!”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Sympatiat katkeran tappion naisten MM-finaalissa kokenutta Suomen joukkuetta kohtaan ovat korkealla myös maamme rajojen ulkopuolella.

Suomalaisten puolelle kääntyi myös maailman parhaana naisjääkiekkoilijana urallaan pidetty Hayley Wickenheiser. Neljä olympiakultaa ja seitsemän maailmanmestaruutta omalla urallaan voittanut 40-vuotias Wickenheiser kommentoi Suomen jatkoaikaosumaa Twitter-tilillään ytimekkäästi ”Se. Oli. Maali.” -sitaatilla.

Suomea sympatisoinut twiitti on saanut jo reilusti toistatuhatta kommenttia, joista useissa Suomelta vietyä maailmanmestaruutta kutsuttiin varsinaiseksi ryöstöksi. Useiden mielestä Suomi olikin kisojen moraalinen maailmanmestari. Yksi kommentoijista totesi ottelun ratkaisun olleen suomalaisten kannalta ”sydäntäsärkevää”.

Voit lukea kaikki Wickenheiserin twiitin kommentit klikkaamalla alta löytyvää linkkiä.

» MM-kisojen otteluohjelma, Suomen joukkue ja tuoreet uutiset löytyvät erikoisivuiltamme!

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?