Peräti viisi sopimusta – liigajoukkue tiedotti hankkineensa vahvistuksia sekä tehneensä jatkoja

© Kuva: Juha Tamminen
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Liigan runkosarjassa tällä kaudella syvälle sukeltanut ja siinä viimeiseksi jäänyt Ässät tiedotti maanantaina kotisivuillaan useista pelaajasopimuksista.

Joukkueharjoitukset ensi talvea varten jo aloittaneeseen joukkueeseen liittyivät uusina pelaajina Jakob StenqvistSimon Åkerström sekä Aleksi Matinmikko. Lisäksi hyökkääjät Sami Lähteenmäki (kuvassa) ja Lauri Kulmala ovat tehneet jatkosopimukset porilaisten kanssa.

– Molemmat ruotsalaiset ovat pelanneet urallaan paljon. Ovat sen pelikulttuurin kasvatteja ja luonteissa on paljon asioita, jotka tukevat pelaavuutta. Molemmilla on iso mahdollisuus kasvaa huippupuolustajiksi. Heidän kehityksensä tiellä ei ole lasikattoa, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

21-vuotias puolustaja Stenqvist siirtyy Ässiin kaksivuotisella sopimuksella Allsvenskan-joukkue IF Björklövenistä. Hän on pelannut myös Ruotsin nuorisomaajoukkueissa, ja lisäksi puolustaja on 6. kierroksen NHL-varaus juhannukselta 2016.

Niin ikään IF Björklövenistät tullut Åkerström saapuu Ässiin yksivuotisella sopimuksella, joka sisältää option kaudesta 2020-21.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?