TPS tiedotti torstaina nettisivullaan kolmesta uudesta pelaajasopimuksesta.

Maalivahti Julius Pohjanoksa ja puolustaja Aleksi Anttalainen saapuvat seuraan kaksivuotisilla kontrahdeilla, sekä puolustaja Nuutti Viitasalo 1+1-vuotisella sopimuksella.

22-vuotias Pohjanoksa on TPS:n oma kasvatti ja on pelannut kaksi edellistä kautta Mestiksen TUTOssa. Veskari pääsi debytoimaan myös TPS:n Liiga-joukkueessa kuluneella kaudella.

– Olen varma, että Pohjanoksa haluaa haastaa Rasmus Tirrosta taistelussa peliajasta tulevalla kaudella. Olen erittäin tyytyväinen maalivahtiosastomme iskukykyyn tulevia haasteita silmällä pitäen, toteaa TPS:n maalivahtivalmennuksesta vastaava Fredrik Norrena tiedotteessa.

20-vuotias Anttalainen on pelannut viimeiset kaksi kautta Blainville-Boisbriand Armadaa sekä Moncton Wildcatseja Kanadan juniorisarja QMJHL:ssa. Anttalainen oli myös voittamassa Suomelle alle 18-vuotiaiden MM-hopeaa kaudella 2016–2017.

20-vuotias Viitasalo pelasi päättyneellä kaudella 28 ottelua TUTOssa, sekä 26 ottelua TPS:n A-nuorissa.

– Joukkueen kokoaminen on hyvällä mallilla. Runko on kasassa ja kesän aikana mahdollisesti tulee vielä 2-3 uutta pelaajaa, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kertoo.