NHL:n pudotuspeleissä toisen kierroksen paikasta vääntävä Carolina Hurricanes painii kesken kauden tärkeimpien pelien ikävien loukkaantumisten kanssa.

Asiasta kirjoitti sunnuntai-iltana SuomiKiekko-sivusto.

Hurricanesin loukkaantuneista Jordan Martinook ja Micheal Ferland eivät harjoitelleet sunnuntain aamujäillä lainkaan ja Aleksandr Ovetshkinin rusikoima Andrei Svetshnikov puolestaan luisteli fyysiset kontaktit kieltävä paita päällään.

Canesia seuraava The Athletic -lehden toimittaja Sara Civian kertoi Twitter-tilillään päävalmentaja Rod Brind’Amourin todenneen Svetshnikovin pelaamisen olevan aiemmista tiedoista poiketen hyvin epävarmaa.

Luotsi ei kuitenkaan poissulkenut Martinookin tai Ferlandin pelaamista kuudennessa osaottelussa.

Elämässä toisen epäonni voi olla joskus toisen onni – niin nytkin. NHL:ssä taannoin debytoinut Aleksi Saarela lähetettiin ensiesiintymisen jälkeen takaisin farmiin, mutta nyt paluu jälleen Sebastian Ahon ja muiden joukkuekaveriksi ylös ei olisi ihme.

Nuorten maailmanmestari on ollut Charlotte Checkersin ykkösnimiä. Saarela painoi runkosarjan 69 ottelussa komeat tehot 30+24=54. Yhdessä pudotuspeliottelussa ei tehoja kertynyt.

AHL:n pudotuspelisarja Charlotten ja Providence Bruinsin välillä on voitoissa 1-1.

NHL:n puolella Washington johtaa Carolinaa voitoin 3-2. Seuraava osaottelu on ohjelmassa ensi yönä.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:

Taas tuhoisaa jälkeä: NHL:n ”rottapelaaja” pelasti joukkueensa kuolemanpelissä – suomalaistähti kehui vuolaasti: ”Hän on ylpeä…”

Nyt sattui! Suomalaishyökkääjä jäi hirmupommin alle NHL:ssä