Viime talvena Sveitsissä perinteisen Spengler Cupin voiton kuitannut, mutta toisaalta Liigassa runkosarjaan jäänyt KalPa tiedotti tiistaina nettisivuillaan try-outista. Kuopiolaisten harjoittelurinkiin liittyi nuori ruotsalaispuolustaja Pontus Englund, 18. Maanantaina remmiin liittynyt pelaaja on keltapaitojen testissä vajaan kahden viikon ajan.

Oikea käsi alhaalla pelaava pakki on Timrån kasvatti. Koska 190-senttinen ja 84-kiloinen pelaaja on edustanut koko uransa ajan kasvattajaseuransa joukkueita, siirtyy hän nyt ensimmäistä kertaa ulkomaille.

Jos asiat menevät kuin elokuvissa, voi pelaajasta olla parhaimmillaan todella suurta iloa KalPalle. Päättyneellä kaudella Englund summasi Ruotsin juniorikiekkoilun pääsarjatasolla sesongin 44 kamppailussa tehot 19+15=34. Niillä irtosi puolustajien pistepörssin kärkisija ja puolustajien maalipörssin ykköstila.