Suomalais-GM Jarmo Kekäläinen ja hänen johtama Columbus Blue Jackets kokivat Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä ison pettymyksen, kun joukkueen osalta NHL-kausi tuli päätökseen.

Boston Bruins kuittasi kuudennen osaottelun nimiinsä numeroin 3-0 ja kakkoskierroksen sarjan voitoin 4-2.

Kekäläisen kommenttien rivien välistä pystyi lukemaan, että Blue Jackets pelasi tosissaan mestaruudesta. Ja miksei olisi pelannut.

– Yhden tai kahden kierroksen voittamisen jälkeen kenenkään pään päällä ei ole pyttyjä. Tämä on pettymys. Me kaikki tunsimme, että meillä oli joukkue, jolla pystyi taistelemaan Stanley Cupista, suomalainen oli sadatellut kanadalaisen televisiokanava TSN:n toimittaja Frank Seravallin mukaan.

Frank Seravalli

@frank_seravalli
Jarmo Kekalainen: “There’s no trophies over anyone’s head for winning one round or two rounds. It’s disappointing, we all felt like we had a team that could compete for the Stanley Cup.”

Columbuksen sesonki tuli päätökseen kamppailussa, jossa esille nousi Bostonin tähtivahti Tuukka Rask kaikkein eniten. Suomalaisen liekehdinnän lisäksi pinnalle pulpahti Bruinsin Charlie McAvoyn kova pommi. Taklauksessa ottavana osapuolena oli Blue Jacketsin Josh Anderson.

Kekäläinen oli kertonut Seravallin mukaan, ettei hän saanut kohauttaneesta tapauksesta minkäänlaista selitystä. Bruins-pakille lätkäistiin vain kahden minuutin kakku.

Frank Seravalli

@frank_seravalli
Kekalainen said he did not receive any explanation from the #NHL on the McAvoy hit: “I think the video on that hit was pretty self explanatory.”

LUE PELISTÄ MYÖS:

Tuukka Raskin sensaatiomainen ottelu sekoitti somen – katso kiekkofanien parhaat reaktiot!

Tuukka Rask torjui Bostonin jatkoon NHL-pudotuspeleissä – vastaavaa nähty vain kerran tällä vuosituhannella