Norjan jääkiekon legenda Patrick Thoresen teki ennen MM-kisoihin lähtöä lupauksen pojalleen, että hän toisi Venäjän maajoukkuetähdeltä mailan kotiin tuliaiseksi.

Yhdeksän MM-turnausta pelanneen Thoresenin poika on kova NHL-seura Washington Capitalsin fani, joten Capitalsin tähtipelaajien Aleksandr Ovetshkinin, Dmitri Orlovin tai Jevgeni Kuznetsovin maila olisi varmasti enemmän kuin toivottu lahja.

Norja pelasi MM-kisojen avausottelussa Venäjää vastaan, mutta Thoresen ei hävityn ottelun jälkeen onnistunut saamaan mailaa haltuunsa. Kokeneella kisaratsulla on kuitenkin sisäpiirissä melkoisen kova nimi auttamassa tässä arvostettavassa tehtävässä.

– En ole vieläkään saanut pojalleni mailaa Venäjän maajoukkuepelaajalta. Minulla ei ole epäilystäkään, ettenkö vielä saisi sellaisen. ”Kovy” (Ilja Kovaltshuk) auttaa minua tässä asiassa, Thoresen kertoi R-Sportin haastattelussa.

LUE MYÖS: Ällistyttävää! Kaako Kakko kylvää tuhoa MM-kisoissa – NHL-konkari letkautti C Morella: ”Pitäiskö alkaa tekemään postimerkkiä?”