Tshekin tähtihyökkääjä Jakub Vrana on saanut runsaasti arvostelua peliotteistaan parhaillaan käynnissä olevissa MM-kisoissa.

Maan seitsemässä alkusarjaottelussa vaatimattomat viisi tehopinnaa summannut Vrana ei mahtunut joukkueen kokoonpanoon puolivälieräottelussa Saksaa vastaan ja saa voimakasta kritiikkiä maan kiekkoasiantuntijoilta.

Entinen huippuluotsi, nykyään Tshekin televisiossa kommentaattorina työskentelevä Marek Sykora latasi iSport.cz -sivustolle suorat sanat Washington Capitals-laiturin otteista viimeisessä alkusarjaottelussa Sveitsiä vastaan.

– Olen todella pettynyt Jakub Vranaan. Hän ei taistele kiekosta ja on täysin näkymätön. Ei kestänyt kuin muutama sekunti huomata, että hän on diiva, Sykora täräytti ja jatkoi:

– Hänen ei pitäisi olla koko joukkueessa. Ei hän voi pelata näin. Ehkä päävalmentaja Milos Riha ajattelee toisin, mutta mielestäni jotain pitäisi tehdä.

Vranalta kysyttiin kommenttia Sykoran mielipiteeseen, mutta Stanley Cupia kesällä 2018 juhlinut taituri piti päänsä kylmänä.

– Ihmiset saattavat odottaa, että aloitan nyt jonkin skandaalin. Olen kuitenkin positiivinen ihminen enkä ole kiinnostunut aloittamaan kiistaa entistä valmentajaa vastaan. Jos herra Sykora näkee minut noin, olkoon sitten niin, Vrana totesi.

Tshekki kohtaa omassa MM-välierässään lauantaina Kanadan. Ottelun käynnistyy kello 20.15.

LUE MYÖS: Venäläismedia kaivaa kaiken irti MM-välierästä – esitti hämmentävän kysymyksen lentopalloluotsi Tuomas Sammelvuolle

Venäjä ei aliarvioi Suomea – Ilja Kovaltshuk myöntää: ”Hermot usein koetuksella heidän kanssaan”

Joutuuko Kaapo Kakko erikoisvartiointiin MM-välierässä? Venäjän päävalmentajalta napakka vastaus!