Olympiapronssimitalisti Sakari Salminen on Örebron tuore vahvistus, ruotsalainen SHL-joukkue tiedotti nettisivuillaan.

Ruotsalaispoppoon manageri Niklas Johansson kuvaili hyökkääjää luovaksi pelaajaksi ja lisäksi hän kehui Salmisen luistelua.

– Sakari on tekninen pelaaja, joka tuo apuja meidän hyökkäävään peliin, Johansson jatkoi.

Tuore pahvi pitää porilaishyökkääjän Örebrossa kauteen 2020-21 asti. Salmisen uusi työnantaja ylsi SHL:ssä päättyneellä sesongilla pudotuspeleihin, mutta siellä nousi tylysti pystyyn jo avauskierroksella.

Johansson tiesi, mistä puhui, kun hän kehui Salmisen hyökkäyspään taitoja. Taituri nakutti menneenä talvena ensiksi sysisurkeassa Ässissä 35 ottelussa komeat pinnat 10+21=31. Sen jälkeen HIFK:n sotisovassa kertyi yhteensä 34 runkosarja- ja pudotuspelikoitoksessa tehot 9+10=19.