NHL-seura tekemässä tilaa suomalaislupaukselleen – kallis kärkipuolustaja vaihtamassa maisemaa?

© Kuva: Getty Images

Calgary Flames on sitkeiden huhujen mukaan kauppaamassa toisaalle jompaa kumpaa kärkipuolustajakaksikostaan Travis Hamonic – T.J. Brodie.

NHL:n arvostettu sisäpiiritoimittaja Darren Dreger kertoo Flamesin kääntyneen valinnan suhteen Brodien puoleen. Hamonicille puolestaan ollaan näillä näkymin tarjoamassa jatkosopimusta.

34 tehopistettä päättyneellä kaudella iskenyt 29-vuotias Brodie kuittaa tulevasta kaudesta 4,65 miljoonaa taalaa. Seurajohdon tavoite onkin tehdä konkaripuolustajan kauppaamisella tilaa vielä kahden kauden ajan vajaan 900 000 dollarin cap hitillä pelaavalle suomalaispuolustaja Juuso Välimäelle.

20-vuotias parin vuoden takainen 1. kierroksen 16. varaus pelasi Flamesin paidassa jo päättyneellä kaudella 24 ottelua. Miehelle kaavaillaankin ensi kaudeksi vakioroolia Flamesin alakerrassa, minkä vuoksi seura onkin tiettävästi nyt valmis luopumaan seuraa koko 2010-luvun ajan edustaneesta luottopuolustajastaan Brodiesta.

>>> Erikoistarjous rajoitetun ajan: Lunasta 20€ liveveto + 100% talletusbonus!