TPS vahvistuu tulevalla kaudella peräti kolmella ruotsalaispelaajalla, kertoo Kvällsposten-lehti.

Lehden mukaan turkulaisseura on kiinnittänyt riveihinsä puolustajat Filip Windlertin, 26, ja Henrik Larssoninin, 24, sekä hyökkääjä Anton Holmin, 29. Kolmikosta Windlert ja Holm pelasivat viime kaudella Allsvenskania AIK:n riveissä, Larsson puolestaan kiekkoili niin ikään Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla BIK Karlskogassa.

Kaudella 2016-17 Ruotsin toiseksi korkeimman sarjatason Allsvenskanin maalikuninkuuden voittanut Holm ei ole pelannut urallaan otteluakaan Ruotsin pääsarjatasolla. Mies iski päättyneellä kaudella AIK:n paidassa pelaamissaan 39 ottelussa 38 (18+20) tehopistettä.

Myös muiden tuoreiden hankintojen kokemus Ruotsin pääsarjatasolta ulottuu muutamaan otteluun.

TPS ei ole toistaiseksi vahvistanut kolmikon siirtymistä seuraan.

LUE MYÖS: Tuttu mestarivalmentaja palaa Tapparan peräsimeen!